De Chefs

De chefs van Bellamy’s zijn de ultieme freelancers voor de horeca. Ze staan niet bij u in de keuken, lopen niemand voor de voeten en hebben nooit een slechte dag. Deze CHEFS halen letterlijk de druk van de ketel en zorgen ervoor dat uw koks meer tijd krijgen om creatief te zijn.

Marc van den Hoek

MARC VAN DEN HOEK - DE DOENER

Vis aan de Schelde, Tout Court, Hotel l’Europe…need we say more? Deze chef-kok en ervaren traiteur heeft een hart voor vers ambachtelijk bereid eten. Allergisch is hij voor pakjes en zakjes en overbodige toevoegingen. Of, zoals hij dat zelf zo mooi illustreert: “Mosterd bestaat uit zout, wijn, azijn en mosterdzaad. Stuk voor stuk conserveermiddelen. Waarom zou je daar nog een conserveermiddel aan toevoegen? Alleen maar zodat de mosterd een paar jaar langer houdbaar is? Larie!”

SANDER VAN DAM - DE CREATIEVE MAN

Deze energieke, vrije geest deelde jarenlang met Marc de keukenvloer van Vis aan de Schelde. Sander gedijt het beste tussen ambitieuze koks. Zijn enthousiasme voor pure smaken en écht koken werkt aanstekelijk. Het motiveren en managen van jong talent ziet hij als roeping. Bij Bellamy’s maakt hij de creatieve vertaalslag in de productontwikkeling. Met zijn eigen cateringbedrijf staat hij met één been in de horeca.

Sander van Dam
Remy Ravestein

REMY RAVESTEIJN - DE FIJNPROEVER

Remy maakt de harde kern van Bellamy’s compleet. Het is heel ambitieus om op grote schaal ambachtelijk te blijven werken. Er is geen ruimte voor missers. Daarom is Remy er, onze fijnproever. Hij bewaakt de continuïteit. En dat doet hij zoals het hoort: door veel, héél veel te proeven.