Ons verhaal

Bellamy’s staat voor: vrienden in de keuken. En vrienden ván de keuken. Dat is precies wat wij zijn. Een goede vriend voor de restaurantkeuken, retail en het bedrijfsleven.

TIJD VOOR VERANDERING

Bellamy’s is ontstaan doordat wij de markt zien veranderen. De schaarste aan goede koks groeit. Hierdoor wordt de creativiteit in de keuken steeds meer beperkt. Bovendien wordt door de werkdruk in de keuken vaker naar ‘pakjes en zakjes’ gegrepen. Dat willen wij voorkomen. Door ambachtelijk bereide producten te leveren, helpen wij uw mise en place op hoog niveau te houden. 

Tegengaan verspilling

Ook zien chef-koks Marc van den Hoek en Sander van Dam hoeveel vers voedsel er wordt verspild. Bijvoorbeeld bij de verwerking van vis. Nadat de filets van de graat worden gesneden, blijft er nog heel wat visvlees achter op de graat. Zonde toch? Hoe mooi zou het zijn als we deze moeilijk verhandelbare restproducten kunnen opwaarderen tot kwalitatieve, ambachtelijke soepen, sauzen en burgers?

Complete mise en place

Binnen drie jaar zijn we uitgegroeid van een presentatie op een vakbeurs tot een bedrijf met een splinternieuwe keuken, met een leger van freelance superkoks achter zich. Bellamy’s levert onder eigen en private label aan grote retailketens, verzorgt bedrijfslunches en ondersteunt de horeca met een range aan ambachtelijk bereide smaakmakers. Maak uw mise en place compleet met Bellamy’s!